Service with a smile - Nieuws Untitled Page
Gebruikersnaam Noteer hier een geldig e-mailadres.  
Wachtwoord  

Logo ISO 9001 Logo ISO 14001
basicheader
Nieuws
ProAssist maakt geen gebruik van 0900-nummers 10-09-2014

ProAssist wil u er op attenderen dat er een informatiedienst actief is die bekend heeft gemaakt dat zij klanten kunnen doorverbinden met ProAssist. ProAssist is echter geen samenwerking aangegaan met deze informatiedienst. Het telefoonnummer wat deze informatiedienst gebruikt blijkt om een 0900-nummer te gaan, wat een hoog bedrag per minuut aan kosten vraagt.

Via deze weg zijn er jammer genoeg een aantal klanten niet in contact gekomen met ProAssist, doordat zij tegen hoge kosten lang in de wacht hebben gestaan. Klanten kunnen het vaste nummer van ProAssist 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken, zonder het gebruik van een 0900-nummer en dus geen extra kosten. ProAssist beschikt zelf over een nummer dat tegen de vaste beltarieven rechtstreeks gebeld kan worden door klanten, dit betreft het telefoonnummer: 0344-63 63 63.

ProAssist wil benadrukken dat zij niks met dit soort organisaties en praktijken te maken heeft en deze ook niet steunt. Daarom stelt ProAssist alles in werk om deze misleidende praktijken te stoppen middels een kortgeding en een melding bij de OPTA.

Heeft u ProAssist via een dergelijke lijn benaderd en zijn hierdoor de telefoonkosten hoog opgelopen? Dan kunt u contact opnemen met Consuwijzer. Zij zullen uw klacht in behandeling nemen en zullen op zoek gaan naar de juiste oplossingen.

Reparatie en vervanging Apple iPhone 4 en iPhone 5 09-10-2014

Een via ProAssist verzekerde iPhone welke niet gerepareerd kan worden, zal door de Verzekeraar vervangen worden voor een vervangende telefoon gelijk aan de ter reparatie ingeleverde telefoon. De Verzekeraar zal in geen geval upgraden naar een iPhone 6!

Indien u nog verdere vragen heeft kunt u hiervoor contact opnemen met onze ClaimService afdeling via claimservice@proassist.nl.